Loading...

O Lepom Polju

Možda mi i jesmo najpoznatiji rasadnik u Srbiji, možda i najčuveniji kako mnogi kažu. Ali, ono što je sigurno je, da smo najnagrađivaniji rasadnik na ovim prostorima i jedini rasadnik koji se ne bavi uvozom biljaka. Biljke gajimo u Šumadiji, u Srbiji, na zemlji predaka, na način kako su to oni radili. Puštajući ih da se bore sa prirodom , postaju vitalne i sposobne da se lako prilagode uslovima presadnje. Teško je reći sa malo reči jer imamo puno ciljeva. Na putu smo da ih i ostvarimo. Želimo da na jednom mestu pronađete sve što je potrebno da vaš vrt postane mesto vaših snova i uživanja,zdravlja i zadovoljstva. Voleli bi smo da se kod nas osećate kao da ste došli kod dragog prijatelja. Rasadnik Lepo polje ima biljke koje imaju i drugi rasadnici. Međutim, ono što nas izdvaja su školovane biljke, velikih dimenzija kojih ima malo u Evropi a kojih nema kod nas u Srbiji. I najvažnije, imamo stručnost, osmeh, optimizam i želju da vam boravak kod nas bude prijatan i pobudi želju da opet dođete. Započet kao mašta jednog čoveka, rasadnik Lepo polje je sada porodični posao, koji vodi njegov sin Nenad , na čelu ekipe vrhunskih stručnjaka punih znanja, elana i želje da mašta osnivača bude do kraja pretvorena u stvarnost.

Sadni materijal

Biljke gajimo u Šumadiji, u Srbiji, puštajući ih da se bore sa prirodom , postaju vitalne i sposobne da se lako prilagode uslovima presadnje.

Pročitaj više

Idejna rešenja

Pružamo stručnu procenu koju će izvršiti inženjeri pejzažne arhitekture, kao i bilo koje druge konsultacije vezane za izbor biljaka, procene troškova ili mogućnosti izvodjenja radova.

Pročitaj više

Sadnja biljaka

Rasadnik Lepo polje pruža usluge transporta i sadnje biljaka. Posedujemo potrebnu mehanizaciju i obučen tim radnika za presadnju odraslog drveća velikih dimenzija.

Pročitaj više

Prateći materijal

U ponudi rasadnika je i prateći materijal neophodan za uspešnu sadnju i rast biljaka – đubrivo, treset, malč, dekorativni kamen.

Pročitaj više