Loading...

Usluge

Možda mi i jesmo najpoznatiji rasadnik u Srbiji, možda i najčuveniji kako mnogi kažu. Ali, ono što je sigurno, da smo najnagrađivaniji rasadnik na ovim prostorima i jedini rasadnik koji se ne bavi uvozom biljaka. Biljke gajimo u Šumadiji, u Srbiji, na zemlji predaka, na način kako su to oni radili. Puštajući ih da se bore sa prirodom , postaju vitalne i sposobne da se lako prilagode uslovima presadnje. Teško je reći sa malo reči jer imamo puno ciljeva. Na putu smo da ih i ostvarimo. Želimo da na jednom mestu pronađete sve što je potrebno da vaš vrt postane mesto vaših snova i uživanja, zdravlja i zadovoljstva.
Idejna rešenja

Idejna rešenja

Pružamo stručnu procenu koju će izvršiti inženjeri pejzažne arhitekture, kao i bilo koje druge konsultacije vezane za izbor biljaka, procene troškova ili mogućnosti izvodjenja radova.

Pročitaj više
Sadnja biljaka

Sadnja biljaka

Rasadnik Lepo polje pruža usluge transporta i sadnje biljaka. Posedujemo potrebnu mehanizaciju i obučen tim radnika za presadnju odraslog drveća velikih dimenzija.

Pročitaj više
Prateći materijal

Prateći materijal

U ponudi rasadnika je i prateći materijal neophodan za uspešnu sadnju i rast biljaka – đubrivo, treset, malč, dekorativni kamen.

Pročitaj više